De nieuwe weg naar SUCCES

Start uw eigen Forever Home Business is heel eenvoudig. Forever Living Products garandeert u absoluut succes! U krijgt onmiddellijk toegang tot uw eigen webwinkel met al onze natuurproducten tegen zeer gereduceerde prijzen. U krijgt ook onmiddellijk toegang tot al het marketing materiaal om uw business te promoten. U krijgt toegang tot al het training materiaal om u stap voor stap te begeleiden naar een succesvolle business die u zowel in uw regio/land als internationaal kan uitvoeren. Met Forever krijgt u de mogelijkheid om wereldwijd een succesvolle business uit te bouwen. Klik hier en ontdek onze Forever locaties in meer dan 150 landen.

Het bedrijf

Forever Living Products is opgericht in 1978 is een multi-level marketing bedrijf dat over de hele wereld actief is in meer dan 160 landen. Ze genereren een jaarlijkse omzet van meer dan 2,5 miljard dollar.

Forever zijn Living Products en haar dochterondernemingen zijn de grootste telers, fabrikanten en verdelers van Aloë vera in de wereld. Forever is de wereldmarktleider in het telen en produceren van pure Aloë Vera. Forever is ook verticaal geïntegreerd, ze hebben alles in eigen beheer, zowel de plantages als de fabrieken, ook de onderzoek laboratria, van ontwikkeling tot en met de verpakking, de verzending en distributie.


Forever biedt een zeer exclusieve lijn van gezondheid en beauty producten aan, maar ook huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en cosmetica.

Sinds 2013 heeft Forever een nieuw distributiecentrum in Roosendaal met een oppervlakte van 17.000 m2 en wat nog uitbreidbaar is naar 34.000 m2. Dit distributiecentrum is gebouwd op de groei voor de komende 30 jaar.
Neem een kijkje in ons distributiecentrum ForeverDirect

Mijn Forever VERHAAL

FOREVER heeft miljoenen mensen wereldwijd geholpen om doelen en dromen te realiseren die ze nooit gedacht hadden mogelijk te bereiken.

Zelfstandig thuiswerk voor financiële vrijheid
Je eigen baas zijn, van thuis uit werken en financieel onafhankelijk worden: het klinkt elke persoon als muziek in de oren. Ik heb deze ambitie verwezenlijkt. Via teammarketing help ik met het merk Forever mensen die op zoek zijn naar verandering.

Wat deed ik voor ik bij Forever belandde?
"Ik had toen mijn eigen horecazaak en ben al jaren met fotografie bezig.  Met Forever kreeg ik de kans om exclusieve natuurproducten via een uniek businessplan te delen met  mensen die openstaan voor gezondheid en lifestyle. De succesformule zorgde ervoor dat ik binnen de zes maanden mijn vorige bedrijf kon stopzetten. Momenteel ben ik financieel onafhankelijk en geniet ik samen met mijn gezin van vrijheid en een leuke levensstijl. Nu heb ik nog veel meer tijd om mij met mijn passie fotografie bezig te houden."  

Wij zijn intussen verhuisd naar Italië

Dankzij dat wij financieel onafhankelijk zijn hebben wij de stap kunnen zetten om naar Italië te verhuizen. Wil je graag ons verhaal in Italië volgen kan dat op deze website: www.onzeitaliaansedroom.be.

Wat doet Forever precies?
"Zij bieden een exclusieve lijn van gezondheid-, sport en schoonheidsproducten aan en staan ook in voor huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en cosmetica. Forever is wereldwijd actief in meer dan 160 landen, telt ruim 8,5 miljoen FBO’s (Forever Business Owners) en genereert jaarlijks meer dan 2,8 miljard dollar omzet. De onderneming is wereldmarktleider in de teelt en productie van pure aloë vera. Het is een verticaal geïntegreerde organisatie die alles in eigen beheer heeft: de plantages, de fabrieken, onderzoeklaboratoria, een ontwikkelingsafdeling, eigen verpakking, verzending en distributie. Drie jaar geleden investeerde het bedrijf in een nieuw distributiecentrum Forever Direct EU (17.000 m²) in Roosendaal en zijn momenteel nog aan het uitbreiden."

Welke voordelen biedt het bedrijf aan ondernemers?
"Je kan werken waar en wanneer je wil. Bovendien werk je van thuis uit, waardoor je niet langer in files staat. De dagelijkse inzet levert een meer dan gemiddeld inkomen op en is overerfbaar wat je de kans geeft om iets op te bouwen waar ook je kinderen later nog iets aan hebben. Bovendien werk je niet meer voor een baas en kan je vroeger stoppen dan op de huidige pensioenleeftijd."

Is dit concept iets voor jou?
Indien gezondheid ook voor u belangrijk is en indien u ook wil genieten van financiële zekerheid en vrijheid, en een mooie lifestyle dan is dit uw kans om net zoals ik heb gedaan een mooie business op te bouwen met Forever Living. U staat hier natuurlijk niet alleen voor. Wij bieden u de nodige ondersteuning en begeleiding aan om u op weg te helpen naar uw succes. Wenst u graag meer info hierover vul dan uw gegevens in op het contactformulier en ik help u graat verder.

Meer info over mij? Bezoek mijn facebook pagina! klik hier