Aloë Vera voor ...

Schoonheidsspecialisten

De huid is het grootste menselijke orgaan en heeft de taak ons te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Forever is een op aloë vera gebaseerde productlijn, waaraan extracten zijn toegevoegd die helpen bij het reinigen, hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen van het lichaam, de huid van gezicht, hals en decolleté.

De verrassende waarheid over Aloë Vera

Misschien heeft u weleens gehoord van mensen die naar de aloë grepen toen zij te lang in de zon had gelegen. U hebt het vast wel eens gezien als een ingrediënt in veel van uw verzorgingsproducten. Het is er altijd al geweest. Simpel. Puur. Vertrouwd.
 
Er is een reden dat aloë vera gel het vertrouwen geniet als ingrediënt in alledaagse producten. En deze reden gaat duizenden jaren terug. Vroegere beschavingen vereerden deze bijzondere plant voor haar weldadige werking. De legendarische werking is door de tijd heen doorgegeven, versterkt door wetenschappelijke innovatie en eeuwen van ervaring.
 
Laat u verrassen door aloë vera doordat het:
  •  uw stofwisseling stimuleert
  • u energie geeft
  • uw huid tegen vrije radicalen beschermt
  • het natuurlijke herstel van uw huid bevordert
  • de enige plantaardige bron van vitamine B12 is
  • en zoveel meer
Forever biedt u een complete lijn van verzorgingsproducten bestaande uit 100% pure aloë vera gel. Handmatig geoogst van onze eigen plantages en onmiddellijk gestabiliseerd voor de puurheid, onze aloë voedt uw lichaam, van binnen en van buiten.
 
Met producten variërend van gezichtsbehandeling producten die huidveroudering tegen gaan tot heerlijke, antioxidantenrijke dranken.

-30% als specialiste?

Ben je als schoonheidsspecialist klaar om je Forever business te starten en een extra inkomen op te bouwen met producten waar je klante zéér tevreden mee gaan zijn? Registreer je als Forever Business Owner en profiteer direct van 30% korting en alle extra’s die Forever jou aanbiedt.

Als nieuw geregistreerde FBO ontvang je gratis een informatie- en promotiepakket. Gelijk alles in huis om voortvarend je business te starten!

Ga meteen van start of maak een afspraak met me en dan leg ik je alles persoonlijk uit. 

Brochure

Bekijk hier de volledige productbrochure

Huidverzorging start op blz. 26, persoonlijke verzorging start op blz. 38.